Peter Gerritsen

Mijn naam is Peter Gerritsen, 54 jaar en naast Runningtherapeut ben ik al jaren werkzaam in de Specialistische GGZ en een fanatiek hard -,  en trailloper.  

Mijn doel is om mensen naar buiten te krijgen en door Running therapie zowel de lichamelijke als psychische conditie te verbeteren.  

Na mijn opleiding Social Work ben ik als verslavingstherapeut werkzaam in zowel de jeugd, als volwassen hulpverlening. Met opleidingen binnen de gezinssystemen, cognitieve gedragstherapie en Runningtherapie ben ik steeds breder inzetbaar. 

Wat vrienden en deelnemers waarderen aan mij is mijn toegankelijkheid, mijn humor en mijn doorzettingsvermogen. 

Sporten is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Na het lopen van lange afstanden, was niet de tijd of de medaille dat wat mij gelukkig maakte, maar dat ik het zelf had gedaan. Het feit dat ik tot veel meer in staat was dan ik dacht gaven mijn zelfvertrouwen een enorme boost. 

Wat kun je van mij verwachten? Ik ben een sportfanaat en sinds lange tijd is hardlopen mijn sport! Het fanatieke breng ik mee in mijn coaching, waarbij ik tot het uiterste ga om je te motiveren en enthousiasmeren om  je doel te bereiken. In mijn trainingen ben ik open en eerlijk en recht door zee, wat je ook terug ziet in mijn feedback. 

Mail mij!

Deel deze pagina

Webdesign: Online Beeldvorming