Denise van der Zwan

Specialisaties

Oedeemtherapeute


Ik ben Denise van der Zwan en in 2013 ben ik afgestudeerd als huid-oedeemtherapeute aan de Haagse Hogeschool. Kirsten en ik hebben samen de opleiding huidtherapie gevolgd. In 2019 ben ik benaderd om samen met Kirsten de oedeemtherapie bij Paraplus te gaan uitbreiden.

Afgelopen 7 jaar heb ik vele kennis en vaardigheden opgedaan in een andere huid-oedeemtherapie praktijk. Naast mijn ervaringen vanuit de praktijk heb ik mijn oedeembehandelingen kunnen bekrachtigen en verbeteren a.d.v. de volgende cursussen:

FG-MLD Techniek (Fill and Flush oedeemtechniek) 5-daagse cursus bij Varodem;
Fasciatechnieken van Willie Fourie;
Endermologie (LPG cursus).
Mijn streven tijdens het behandelen is het reduceren en stabiliseren van klachten en cliënten begeleiden in hun ziekte/-revalidatieproces.

Naast mijn geweldige baan met ik echtgenoot en moeder van twee prachtige dochters. Ik hou ervan om leuke uitstapjes te maken met het gezin en onze vrienden en familie.

Mijn toekomst met Paraplus; Een mooie samenwerking met fysiotherapie en oedeemtherapie om de klachten/ aandoeningen van cliënten snel en efficiënt te kunnen behandelen. Expertises onder 1 dak!

Deel deze pagina

Webdesign: Online Beeldvorming