Fysiotherapie in Ridderkerk

Ons streven is dan ook om samen met de cliënt
zijn of haar hulpvraag zo snel mogelijk op te lossen.

Beter bewegen

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Bron: KNGF

Fysiotherapeut Ridderkerk

Specialisaties:

  • Algemene Fysiotherapeut
  • Orthopedisch Manueel Therapeut
  • Dry Needling
  • Lid  Schoudernetwerk Rotterdam & Drechtsteden
  • Lid Rugnetwerk Zuid-holland zuid

Ik ben Kenneth Pieters en in 2007 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Rotterdam als fysiotherapeut. Naast fysiotherapeut ben ik ook Orthopedische Manueel Therapeut. 

Na mijn studie fysiotherapie heb ik eerst ervaring opgedaan in verschillende settings, waarna ik besloot om me te specialiseren als manueel therapeut. Mijn interesse spreidt zich over de gehele breedte van het vak fysiotherapie, maar heeft zijn voorkeur naar wervelkolom gerelateerde klachten en schouderklachten.

Daarnaast ben ik ook een voorstander voor het actief aanpakken van een behandeling waar nodig.

Naast mijn werk hou ik me graag bezig met sporten zoals, hardlopen en zaalvoetbal.

kenneth.pieters@para-plus.nl

Mail mij!

Deel deze pagina

Webdesign: Online Beeldvorming