Fysiotherapie in Ridderkerk

Ons streven is dan ook om samen met de cliënt
zijn of haar hulpvraag zo snel mogelijk op te lossen.

Op zoek naar goede fysio in Ridderkerk?

Fysiotherapiepraktijk Para-Plus in Ridderkerk is expert op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie. U kunt bij ons snel terrecht voor een afspraak en kunt u rekenen op "Gewoon goede zorg".

Fysiotherapie aan huis
Fysiotherapie Paraplus biedt de mogelijkheid om u thuis te behandelen. Voor clienten welke niet of nauwelijks zelfstandig naar de fysiotherapie kunnen komen, kan dit een uitkomst zijn. U kunt daarbij ook denken aan behandeling na een orthopedische operatie, bijvoorbeeld een “nieuwe”  heup of “nieuwe” knie. Voor nadere informatie of een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen.

Afspraak maken zonder verwijzing
Binnen onze praktijk bestaat er de mogelijkheid om zonder verwijzing van de huisarts naar de fysiotherapeut te gaan. Wanneer u klachten heeft, waarvan u denkt dat wij u mogelijk kunnen helpen, kunt u ons direct bezoeken, wij zijn extra geschoold voor de ‘directe toegankelijkheid fysiotherapie’. Dit is een voorwaarde voor een fysiotherapeut om ‘direct toegankelijk’ te mogen zijn.

Degene waarmee u een afspraak maakt, zal bij het eerste bezoek een korte intake houden, zoals u ook gewend bent van uw huisarts. Aan de hand hiervan neemt één van ons u in behandeling of zal u het advies geven alsnog uw huisarts te bezoeken, omdat de klacht niet (direct) met behulp van fysiotherapie verholpen kan worden.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Wat is Paraplus?

Paraplus is een paramedisch centrum met verschillende behandeldisciplines onder een dak die heel nauw samenwerken. Deze samenwerking brengt veel expertise met zich mee, waardoor wij klachten van cliënten beter kunnen oplossen. Wij gaan voor "gewoon goed zorg" niets meer niets minder!

Voor wie?

Paraplus is er voor iedereen die klachten heeft aan het bewegingsapparaat. Of u nu klachten heeft aan uw enkel of nek, wij staan met ons team voor u klaar om uw klachten zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn er voor iedereen!

Wat doet Paraplus?

Bij Paraplus bestaat de eerste afspraak uit een screening, intake en onderzoek. Dit houdt in dat we eerst gaan kijken of u met uw vraag op het juiste adres bent of dat u eerst door een huisarts gezien dient te worden. Tijdens de intake brengen wij uw lichamelijke klachten in kaart en formuleren wij gelijk uw persoonlijke doelen. Na de intake zal er een lichamelijk onderzoek volgen. Denk hierbij aan inspectie, palpatie en uitvoeren van testen om zo tot een diagnose te komen. Hierna zal in samenspraak met u een behandelplan worden gemaakt.

Fysiotherapeut Ridderkerk

Specialisaties:

  • Algemene Fysiotherapeut
  • Orthopedisch Manueel Therapeut
  • Dry Needling
  • Lid  Schoudernetwerk Rotterdam & Drechtsteden
  • Lid Rugnetwerk Zuid-holland zuid

Ik ben Kenneth Pieters en in 2007 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Rotterdam als fysiotherapeut. Naast fysiotherapeut ben ik ook Orthopedische Manueel Therapeut. 

Na mijn studie fysiotherapie heb ik eerst ervaring opgedaan in verschillende settings, waarna ik besloot om me te specialiseren als manueel therapeut. Mijn interesse spreidt zich over de gehele breedte van het vak fysiotherapie, maar heeft zijn voorkeur naar wervelkolom gerelateerde klachten en schouderklachten.

Daarnaast ben ik ook een voorstander voor het actief aanpakken van een behandeling waar nodig.

Naast mijn werk hou ik me graag bezig met sporten zoals, hardlopen en zaalvoetbal.

kenneth.pieters@para-plus.nl

Mail mij!

Kwaliteit

Alle therapeuten staan ingeschreven in verschillende kwaliteitregisters

Stel een vraag

Deel deze pagina

Webdesign: Online Beeldvorming