Medische fitness

Medische fitness is een op maat gemaakt oefen/trainingsprogramma onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten.

De training zal in groepjes van 6-10 personen plaatvinden en zal max. 1 uur duren.
De training die u volgt zal afgestemd worden op uw blessure en/of aandoening. Ook wordt er gekeken naar uw trainingswensen, fitheidsniveau, algemene uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie. Naast het trainen vinden wij ook belangrijk dat u inzicht krijgt in het functioneren van uw lichaam.

Voor wie geschikt?
Medisch Fitness is bij uitstek geschikt voor mensen die in het dagelijks leven gezondheidsklachten ervaren die hierdoor minder belastbaar zijn, maar toch op een verantwoorde manier willen bewegen of sporten. Door de kennis van de fysiotherapeut op gebied van training, herstelprocessen en blessures is dit de juiste ondersteuning om uw doel te bereiken. Mensen die geen gezondheidsklachten zijn uiteraard ook welkom. Voorkomen is beter dan genezen!!!

Hoe gaan we te werk?
Voordat u begint met medische fitness zullen we eerste een intakegesprek houden om u trainingsdoelen, sportniveau en gezondheidsklachten in kaart te brengen. Dit zal ongeveer een uur in beslag nemen. In dit uur zullen er ook een aantal metingen en testen gedaan worden om uw persoonlijke trainingsschema op te stellen.

Tarieven
U heeft de keuze uit verschillende abonnementen. De betalingen worden per automatische incasso voldoen en worden eens per maand van uw rekening afgeschreven. Mocht u zich willen opgeven voor Medisch Fitness bij Paraplus, dan kunt u contact opnemen via onze site of bellen naar 0174-385060 of 0174-310838.

Stel een vraag

Deel deze pagina

Webdesign: Online Beeldvorming