Para-Plus Fysiotherapie:
Uw partner in beweging

Deskundige zorg en persoonlijke begeleiding voor een
betere kwaliteit van leven

Overwin bewegingsbeperkingen

Bij Para-Plus Fysiotherapie zijn we gespecialiseerd in het bevorderen van bewegingsvrijheid en het verbeteren van uw levenskwaliteit. Onze professionele algemeen fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen bij het overwinnen van bewegingsbeperkingen in uw dagelijks leven.

Samen werken aan betere bewegingsvrijheid
Para-Plus Fysiotherapie maakt deel uit van een netwerk van meer dan 20.000 fysiotherapeuten in Nederland, actief in verschillende settings zoals zelfstandige praktijken, gezondheidscentra, ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en steeds vaker op de werkvloer. Wij werken nauw met u samen om uw bewegingsvrijheid en levenskwaliteit te verbeteren.

Een persoonlijk behandelplan
Onze deskundige algemeen fysiotherapeuten behandelen patiënten individueel of in groepen, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. We creëren een persoonlijk behandelplan in overleg met u, rekening houdend met uw wensen, lichamelijke conditie en mogelijkheden. Door middel van deskundig advies en gerichte oefeningen, helpen we u om sneller en effectiever beter te bewegen.

Gezondheidsproblemen voorkomen
Bovendien zijn we bij Para-Plus Fysiotherapie ook toegewijd aan preventieve gezondheidszorg. Onze fysiotherapeuten bieden u ondersteuning om gezondheidsproblemen te voorkomen en uw algehele welzijn te verbeteren.

Maak uw afspraak
Wacht niet langer en neem nu de eerste stap naar een betere bewegingsvrijheid en levenskwaliteit! Maak een afspraak met een van onze gespecialiseerde algemeen fysiotherapeuten bij Para-Plus Fysiotherapie en ontdek hoe we u kunnen helpen op weg naar een gezonder en actiever leven.

Experience

Ervaren en deskundige fysiotherapeuten

Para-Plus beschikt over een team van hoogopgeleide en ervaren fysiotherapeuten met verschillende specialisaties.

Customer service (1)

Persoonlijke en doelgerichte behandeling

Bij Para-Plus begrijpen we dat elke patiënt uniek is, en daarom ontwikkelen we voor iedereen een individueel behandelplan, afgestemd op uw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden.

Calendar (2)

Direct een
afspraak plannen

Bij Para-Plus hoeft u geen weken te wachten om een afspraak te maken, maar kunt u direct een afspraak plannen en kunt u binnen 2 weken terrecht.

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een paramedische behandeling gericht op het bevorderen van bewegingsvrijheid, het verminderen van pijn en het verbeteren van de algehele lichamelijke functie bij patiënten met uiteenlopende aandoeningen, blessures of beperkingen.

Wanneer heb ik fysiotherapie nodig?

Fysiotherapie kan nuttig zijn bij diverse situaties, zoals het herstellen van blessures, het omgaan met chronische pijn, het verbeteren van mobiliteit of het voorkomen van verdere problemen. Als u last heeft van pijn, bewegingsbeperkingen of functionele beperkingen, kunt u baat hebben bij fysiotherapie.

Wat gebeurt er tijdens een fysiotherapie afspraak?

Tijdens uw eerste afspraak zal de fysiotherapeut uw medische geschiedenis doornemen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om uw klachten en behoeften te beoordelen. Vervolgens stellen zij een behandelplan op maat op en starten met de behandeling, zoals oefeningen, manuele therapie, of andere modaliteiten.

Hoeveel sessies fysiotherapie heb ik nodig?

Het aantal benodigde fysiotherapie sessies varieert per individu en is afhankelijk van factoren zoals de aard van de klacht, de ernst van de aandoening en uw persoonlijke hersteldoelen. Uw fysiotherapeut zal samen met u een behandelplan opstellen en een inschatting maken van het aantal benodigde sessies.

Wordt fysiotherapie vergoed door mijn zorgverzekering?

Fysiotherapie wordt vaak vergoed door zorgverzekeraars, maar de dekking en vergoedingsvoorwaarden kunnen variëren afhankelijk van uw polis en aanvullende verzekeringen. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor informatie over uw specifieke dekking en eventuele eigen bijdragen.

Kan ik zonder verwijzing naar een fysiotherapeut?

Ja, in Nederland kunt u zonder verwijzing van een arts of specialist naar een fysiotherapeut. Als u echter een specifieke aandoening heeft waarvoor gespecialiseerde fysiotherapie vereist is, kan een verwijzing van uw arts nuttig zijn om ervoor te zorgen dat u de juiste behandeling krijgt.

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en manuele therapie?

Fysiotherapie is een overkoepelende term voor verschillende therapieën en technieken gericht op het verbeteren van lichamelijke functies, mobiliteit en het verminderen van pijn. Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie waarbij de therapeut gebruikmaakt van hands-on technieken om gewrichten en spieren te mobiliseren, pijn te verlichten en de bewegingsvrijheid te vergroten. Manuele therapie kan worden toegepast als onderdeel van een algeheel fysiotherapieprogramma, afhankelijk van de behoeften van de patiënt.

Roos Krommenhoek, Para-plus

Heeft u nog vragen? 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze fysiotherapeuten. Wij staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Stel een vraag

Deel deze pagina

Webdesign: Online Beeldvorming