Fysiotherapie

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

Meer lezen

(Sport) revalidatie

Een nieuwe heup/knie of een forse blessure kan een ingrijpende gebeurtenis voor u zijn. Opnieuw leren bewegen is dan ook niet altijd vanzelfsprekend. Samen met een van onze fysiotherapeuten gaat u dan ook aan de slag om op het gewenste niveau te komen.

Meer lezen

Manuele therapie

De manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.

Meer lezen

Kaakfysiotherapie

De orofaciaal fysiotherapeut is een specialist die u helpt bij gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd- en halsgebied en het kauwstelsel.

Meer lezen

Handtherapie

handtherapie

We gebruiken onze handen bij veel activiteiten in het dagelijks leven. Klachten aan de hand, arm en pols hebben dan ook vaak grote gevolgen voor het dagelijks functioneren en worden als erg vervelend ervaren. 

Meer lezen

Medische fitness

Medische fitness is een op maat gemaakt oefen/trainingsprogramma onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. De training zal in groepjes van 6-10 personen plaatvinden en zal max. 1 uur duren.

Meer lezen

Echografie

Wat heeft Musculo Skeletal Echografie te bieden?
Musculoskeletal Echografie biedt tegen lage kosten een non-invasieve methode om diagnostische informatie te krijgen.

Meer lezen

EMG

De Bekkenfysiotherapeut kan naar aanleiding van het intake gesprek en het inwendig onderzoek een EMG onderzoek voorstellen. EMG is de afkorting voor electromyografie en betekent letterlijk “ het weergeven van elektrische activiteit van de spieren”. 

Meer lezen

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een van oorsprong Aziatische tapemethode, die niet alleen een stabiliserende werking heeft op gewrichten, maar tevens de spierfunctie, bloed en lymfecirculatie stimuleert en ondersteunt. 

Meer lezen

(Medische) Pedicure

Een pedicure verzorgt de voeten van mensen met alledaagse voetproblemen. Voorafgaand aan de behandeling voert zij een voetonderzoek uit en maakt zo nodig blauwdrukken van de te behandelen voeten.

Meer lezen

Huidtherapie (Medisch)

Het doel van een huidtherapeutische behandeling is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening.

Meer lezen

Logopedie

Op locatie “De Cordes” in Hoek van Holland is Esther de Brabander de specialist op de dit gebied. Haar specialisaties liggen op het gebied van het behandelen van mensen met:

Meer lezen

Oedeemtherapie

Oedeem is een abnormale ophoping van vocht in het weefsel als gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht.

Meer lezen

Ergotherapie

Ergotherapie

Ergotherapie is een paramedische discipline die zich richt op het weer mogelijk maken van dagelijkse handelingen bij mensen die door ziekte of beperking een lichamelijke of psychische beperking hebben opgedaan.

Meer lezen

Parkinson

Parkinsonnet stelt zich ten doel om de knowhow over de ziekte van Parkinson en Parkinsonisme te optimaliseren en een intensieve samenwerking met de verschillende disciplines te bewerkstelligen.

Meer lezen

Running Therapie

Runningtherapie is het gebruik van hardlopen om de lichamelijke en psychische conditie te verbeteren. Wanneer je bijvoorbeeld na een (langdurige) blessure weer rustig wil gaan opstarten, wanneer je wil starten met hardlopen, maar niet makkelijk op eigen kracht tot bewegen kan komen

Dry Needling

Dry Needling is een specialisatie van de fysiotherapeut, welke zich richt op de behandeling van klachten in het houding- en bewegingsapparaat. 

Meer lezen

Stel een vraag

Deel deze pagina

Webdesign: Online Beeldvorming