Olga Bruckner

Mijn naam is Olga Bruckner en in 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Nadat ik in 2005 stage heb gelopen op Curaçao, ben ik na het behalen van mijn diploma geëmigreerd naar Curaçao waar ik ben begonnen als fysiotherapeut in een verpleeghuis.
Na anderhalf jaar kreeg ik de kans om in het revalidatiecentrum van Curaçao te werken, waar ik totaal 13 jaar heb gewerkt.

Aangezien Curaçao klein is en het als enige eiland in de Caribbean een revalidatiecentrum heeft, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met diverse doelgroepen. Zo heb ik veel neurologische patiënten gezien met verschillende neurologische aandoeningen zoals bijvoorbeeld na een CVA, dwarslaesie, Guillain-Barré syndroom, MS en Parkinson. Daarnaast heb ik ook ervaring met orthopedische patiënten na amputatie of trauma.

In juni 2021 ben ik samen met mijn gezin weer in Nederland komen wonen. Na een waarneming van 8 maanden bij Rijndam revalidatie krijg ik de kans om binnen Paraplus te mogen werken en de revalidatie op te gaan zetten voor de eerstelijns fysiotherapie. Ik kijk er enorm naar uit om met mijn kennis en ervaring patiënten te mogen begeleiden binnen het team van Paraplus!

Ik houd van mijn werk als fysiotherapeut, maar daarnaast ben ik ook nog moeder van 2 dochters en vind ik het heerlijk om te reizen, te sporten en samen te zijn met familie en vrienden.

Deel deze pagina

Webdesign: Online Beeldvorming