Anouk Schouten

Ik ben Anouk Schouten, in 2020 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Naast dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut in Rotterdam, ben ik ook sinds 2021 gestart binnen Paraplus op de Donderdag in Maassluis.

Voordat ik gestart ben met de opleiding fysiotherapie heb ik de opleiding tot persoonlijk begeleider binnen de psychiatrie afgerond. Na twee jaar werkzaam te zijn geweest binnen deze zorg en ervaring op te hebben gedaan zocht ik een nieuwe uitdaging en deze vond ik in de fysiotherapie. Mede hierdoor ervaar ik dat ik tijdens mijn werk als fysiotherapeut een brede kijk op een lichamelijke klacht heb. 

Mijn uitgangspunt is u te helpen bij het verminderen van uw lichamelijke klachten, waarbij uw doel centraal staat.

Voor mij is sporten en in beweging zijn belangrijk en doe ik dit zelf erg graag, denk aan hardlopen en fitnessen. Ik hou van uitdagingen aangaan en zoek graag mijn grenzen van kunnen op, zowel in het werkveld als daarbuiten. Als fysiotherapeut verken ik met u waar uw grenzen liggen, hoe u ze herkent en hoe ze te verleggen. Dit om uw uiteindelijke doel te bereiken.

Deel deze pagina

Webdesign: Online Beeldvorming